اپدیت وضعیت عضویت اجباری

وضعیت عضویت اجباری یاداوری : با فعال سازی عضویت اجباری ربات و ارسال این دستور ربات پیام های شخص را در گروه حذف نمیکند، فقط به شخص و کاربران دیگر جهت عضویت اجباری یاداوری میکند.

وضعیت عضویت اجباری کلی : با ارسال این دستور عضویت اجباری به حالت عادی برمیگردد.

نکته : حالت پیش فرض بر روی حالت کلی میباشد.

توجه : این دستور مخصوص گروه های چت میباشد و با توجه به اینکه کاربران در گروه به گفتگو میپردازند، ربات نیز فقط به آنها برای یادآوری پیام میدهد و با پیام کاربران کاری ندارد.

[تعداد: ۳   میانگین: ۴.۳/۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *